0516 514363

Bouwbedrijf Buiteveld ondersteunt ‘100.000 gevulde bananendozen actie’ van Friese Rijders.

11 dec 2023

๐๐จ๐ฎ๐ฐ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ๐ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง๐ญ ‘๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ ๐ž๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐๐ž ๐›๐š๐ง๐š๐ง๐ž๐ง๐๐จ๐ณ๐ž๐ง ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž’ ๐ฏ๐š๐ง ๐…๐ซ๐ข๐ž๐ฌ๐ž ๐‘๐ข๐ฃ๐๐ž๐ซ๐ฌ.

Oekraรฏne luidt de noodklok deze winter. Daarom komen deย Friese Rijders voor Oekraรฏneย met een nieuwe actie, hiermee wordt belangrijke humanitaire hulp in de vorm van 100.000 gevulde bananendozen en zes specifieke items voor de meest hulpbehoevenden in een land in oorlog geboden. De uitdaging is groot, de hulpvraag groter! De Friese Rijders gaan voor 100 vrachtritten in 20 weken, om zo honderdduizenden mensen te helpen.

Voor het helpen bij deze nood gaan wij alsย Bouwbedrijf Buiteveldย ook onze armen uit de mouwen steken! Wij willen ons inzetten om (samen met relaties) 1000 bananendozen te verzorgen. Wij roepen daarom onze relaties op zich bij ons te melden en zo Friese Rijders te helpen deze actie van 100.000 gevulde dozen te verzorgen. Ook zo willen en kunnen wij een Betrokken Bouwer zijn.

Help jij ons mee? www.buiteveld.nl/frieserijders of www.frieserijders.nl/gift-geven

Goed voorbeeld doet volgen, op de foto overhandigt marketingpartner en zakelijke relatie Niels Tel namens Tellie.nl een drietal gevulde dozen aan initiatiefnemers Marja Ballast en Rob van der Hoek van Bouwbedrijf Buiteveld.
ย 
Daarnaast nodigen we je/jullie ook graag uit voor het bijwonen van de officiรซle opening van het pakhuis van de Friese Rijders in Haulerwijk op vrijdag 15 december aanstaande. Commissaris van de Koning Arno Brok zal door het overhandigen van de eerste bananendoos de openingshandeling verrichten.
ย 
Friese Rijders voor Oekraรฏne
Meer actualiteit