0516 514363

Over ons

Bouwbedrijf Buiteveld telt momenteel ruim 40 vaste medewerkers: van timmerman tot werkvoorbereider en van receptioniste tot directeur. Stuk voor stuk vaklui van het type ‘niet zeuren maar aanpakken’. De sfeer in ons bedrijf is informeel en er is een hoge mate van respect voor elkaars kunnen. Die open mentaliteit is terug te zien in onze bedrijfsvoering. We communiceren makkelijk, maken duidelijke afspraken en gaan daardoor effectief te werk.

Betrokken bouwers

Als bouwer willen we een aanbieder zijn van oplossingen. Hiertoe zijn we betrokken bij de klant en de vraag en maken we graag mooie dingen waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

We beschikken over veel vaste en loyale werknemers. Hierdoor zijn we flexibel, zodat we ook in piek-perioden onze klanten kunnen bedienen. Teamwork staat altijd voorop.

Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf: we vinden het heel belangrijk om leerlingen in de bouw op te leiden. Zo zijn er altijd leerlingen bij ons op de werkvloer aanwezig. Ook bieden wij stageplaatsen voor diverse MBO- en HBO-opleidingen.

Onze kernwoorden zijn: Trots, Betrokken en Teamwork.

 

Duurzaam bouwen

Bouwbedrijf Buiteveld is een modern bedrijf dat nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt. Als aanbieder van oplossingen nemen we ook initiatief om zelf noviteiten in de bouw te ontwikkelen. Dat vraagt om pro-activiteit, eigen inbreng en verantwoording van onze werknemers. Ons bedrijf bestaat (per 2023) 100 jaar, waaruit blijkt dat we over de nodige ervaring beschikken en dat ons bedrijf een stabiele partner is voor de bouw.

Momenteel richten veel van onze ontwikkelingen en bouwactiviteiten zich op het duurzaam bouwen: bouwen voor nu, maar zonder nadelige gevolgen voor later. We hebben de nodige ervaring met Bewust Bouwen, BREAAM, biobased en circulair bouwen.

Duurzaam, energiezuinig, maatschappelijk verantwoord en groen bouwen zijn de essentiële kernbegrippen en dus ook onze speerpunten voor de komende jaren.

40+
buitengewone professionals
100
jaar ervaring met bouwen
600+
projecten

Lidmaatschappen en certificaten

Veiligheid

Veiligheid vinden wij zeer belangrijk, dat geldt voor onze eigen mensen maar ook voor een ieder die betrokken is bij onze projecten. Om deze reden zijn we VCA** gecertificeerd.

Kwaliteit

Bouwbedrijf Buiteveld staat voor het leveren van kwaliteit. Dat betreft onze processen maar ook hoe en met wie we werken. Afspraken maken, maar vooral afspraken nakomen staat bij ons hoog in het vaandel. Ons NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat toont dit aan.

Waarborg

Om de kwaliteit en de financiële zekerheid voor haar particuliere klanten te kunnen waarborgen, is  Bouwbedrijf Buiteveld aangesloten bij Woningborg en kan per project een Garantie- en waarborgregeling worden aangevraagd.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. We houden van bouwen en brengen dit graag over op jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw volgen. Dit vinden we belangrijk. Ervaren leermeesters leiden zo onze toekomstige collega's op.