0516 514363

Bouwbedrijf Buiteveld nieuwe hoofdsponsor korfbalclubs

15 nov 2022

Bouwbedrijf Buiteveld uit Oosterwolde is de nieuwe hoofdsponsor van de samenwerkende korfbalclubs VZK, Donkerbroek, DIO en ODIS. Het bouwbedrijf heeft zich voor de komende drie seizoenen aan de korfbalclubs verbonden.

Afgelopen zaterdag werden bij de start van het zaalseizoen de nieuwe shirts gepresenteerd. Alle teams van de samenwerkende korfbalclubs spelen vanaf nu onder de naam VDDO in hetzelfde tenue. De clubs zijn zeer tevreden over de samenwerking en de nieuwe shirts geven de clubs een prachtige gezamenlijke uitstraling. Kortom: een mooie volgende stap in de samenwerking.

Bouwbedrijf Buiteveld is een buitengewoon betrokken, no-nonsense bouwer. Deze betrokkenheid is terug te zien in de unieke projecten die Buiteveld voor particuliere- en zakelijke klanten realiseert. Daarbij kiest Bouwbedrijf Buiteveld bewust voor groen bouwen, bouwen met oog voor het milieu.

Bouwbedrijf Buiteveld voelt zich ook nadrukkelijk betrokken bij de leefomgeving in Ooststellingwerf. Het belang van sport voor een gezonde leefomgeving is vast voor iedereen duidelijk. Zoveel mogelijk mensen met zoveel mogelijk plezier samen laten sporten, dat is het uitgangspunt van de samenwerkende korfbalclubs. Een uitgangspunt waarin Bouwbedrijf Buiteveld zich herkent.

Daarmee is er een mooie basis voor een succesvolle samenwerking in de komende jaren. Jaren waarin de korfbalsport in de gemeente Ooststellingwerf zich kan blijven ontwikkelen, mede dankzij de steun van Bouwbedrijf Buiteveld.

Alle VDDO teams spelen tijdens het zaalseizoen op zaterdag hun thuiswedstrijden in sporthal De Boekhorst in Oosterwolde.

Bovenstaand artikel is geschreven door het gezamenlijke bestuur van VDDO.

Onderschrift foto: De korfballers van VDDO in de nieuwe shirts. Links op de foto ontvangt Jan Werkman namens Bouwbedrijf Buiteveld uit handen van Tom Kuipers (voorzitter KV Dio). 

Meer actualiteit