0516 514363
100-jarig bestaan Bouwbedrijf Buiteveld

Bouwbedrijf Buiteveld viert haar 100-jarig bestaan met de Commerciële Club Ooststellingwerf

20 jun 2023

Bouwbedrijf Buiteveld is al lang lid van de Commerciële Club Ooststellingwerf (CCO).  Daarom heeft zij op 19 juni alle collega clubleden uitgenodigd om het 100-jarig bestaan gezamenlijk te vieren. De leden van de CCO waren uitgenodigd voor een uitgebreide presentatie, rondleiding door het bedrijfspand en barbecue. De werkplaats van het bedrijf bleek groot genoeg voor deze bijeenkomst.

De avond begon met een openingswoord van Jarno Graafstra, bestuurslid van het CCO. Voormalig directeur Jacob Koopmans nam vervolgens het woord en bracht de geschiedenis van Bouwbedrijf Buiteveld tot leven met behulp van oude foto’s.

Wilfred Kemper, Jaring de Braak en Jan Werkman namen daarna het podium om de aanwezigen een kijkje te geven in enkele van de huidige projecten van Bouwbedrijf Buiteveld. De presentatie werd afgesloten door Rob van der Hoek, directeur van Bouwbedrijf Buiteveld, die met warme woorden het 100-jarig bestaan vierde en een toost uitbracht op de successen van het bedrijf en op de toekomst.

Na de toost was het tijd voor een rondleiding door bedrijfspand. Om de avond in stijl af te sluiten, werd er een sfeervolle barbecue georganiseerd op het terrein.

Het team van Bouwbedrijf Buiteveld wil graag alle aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid tijdens deze netwerkbijeenkomst.

Meer actualiteit