0516 514363

Fijne samenwerking: tot op vandaag kunnen wij terugkijken op een uitstekende samenwerking tussen Buiteveld en de bewoners.

30 okt 2023

We ontvingen een prachtige referentie van de bewoners van het nieuw gebouwde De Nije Hoop in Oudega.

“Alle toekomstige bewoners waren eind september door firma Buiteveld uitgenodigd toen de 1e paal de grond in ging. De geplande bouwtijd van start tot oplevering was 16 oktober 2024. Verwachting was eind oktober echter kwam de oplevering al een stuk eerder. Het team van de firma Buiteveld hebben met regelmaat de bewoners uitgenodigd om te praten over de voortgang, ondersteund met 10 nieuwsbrieven. Vragen stellen kon altijd en die werden ook altijd netjes beantwoord.

Mijn persoonlijke indruk was dat alle betrokkenen van de bouw plezier hadden in dit mooie project en trots waren op het resultaat. Er is kwalitatief goed en netjes werk geleverd en is het hele project op kantoor en op de bouwplaats goed georganiseerd.

Tot op vandaag kunnen wij terugkijken op een uitstekende samenwerking tussen firma Buiteveld en de bewoners. Wij hebben er een prachtig appartement in Oudega voor terug gekregen.”

Jurrien Jongbloed & Debbie de Vos, bewoners  “Nije Hoop” Oudega Smallingerland

Meer actualiteit