0516 514363

Jacob en Bea samen 65 jaar in dienst bij Buiteveld

4 mrt 2021

Jacob en Bea samen 65 jaar in dienst bij Buiteveld

Deze week zijn onze directeur Jacob Koopmans en zijn vrouw Bea Bijlsma samen 65 jaar werkzaam bij ons bedrijf. Een feestelijk moment én heel speciaal.

Op woensdag heeft onze personeelsvereniging hun een ontbijt aan huis verzorgd en op donderdag 4 maart vond er (als verrassing) een felicitatiemoment plaats in de bedrijfskantine. Rob van der Hoek gaf een speech en ging in op de werkzame geschiedenis van zowel Bea als Jacob en deelde daarnaast een aantal mooie en bijzondere anekdotes.

Jacob en Bea ontvingen uit handen van Rina Talsma een prachtig boeket bloemen en daarnaast een ‘vrijetijds’ cadeaubon. Daarnaast ontvingen ze nog een mooie wanddecoratie passend bij de kleuren van ons bedrijf.

Jacob bedankten zijn collega’s voor deze verrassing. ‘Een echte verrassing. Bouwbedrijf Buiteveld is écht betrokken en ook wij voelen dat. Ik ben er trots op dat ik samen met jullie nog dagelijks mag werken in dit prachtige bedrijf’, aldus Jacob.

Bea en Jacob zijn met recht echte betrokken Buitevelders die samen meer dan 65 jaar van inzet hebben geleverd voor ons bedrijf.

Meer actualiteit