0516 514363

Nu in de verkoop: 10 nieuwbouw appartementen in Oudega

19 apr 2022
In Oudega worden midden in het hart van het dorp, 10 ruime en luxueuze nieuwbouw appartementen met eigen garage en berging gerealiseerd. Het nieuwe appartementencomplex komt op de locatie van de voormalig zuivelfabriek en draagt de naam: ‘de Nije Hoop’

De Nije Hoop ligt aan de haven van Oudega en bestaat uit 10 appartementen op de 1e en 2e verdieping van het nog te bouwen complex. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en een zonnig balkon met uitzicht op het nog aan te leggen meer van Oudega. Op de begane grond bevinden zich 10 garageboxen en de bergingen van de appartementen, de overige ruimte op de begane grond is bestemd voor commerciële ruimte.

Oudega heeft een rijke historie en telt ongeveer 1700 inwoners, het dorp bevindt zich in een natuurrijke omgeving met veel water en groen. Met het nationaal park de Alde Feanen om de hoek kunt u eindeloos fietsen, wandelen, kanoën, suppen, zeilen en soms in de winter schaatsen. Daarnaast kunt u uiteraard ook heerlijk van een terrasje genieten in dit zeer diverse Friese landschap.

Veel dagelijkse voorzieningen zijn aanwezig in en rondom Oudega, de supermarkt, warme bakker en de horeca bevinden zich op loopafstand, naast nog enkele winkels is er een basisschool, een multifunctioneel centrum en kent het dorp een rijk verenigingsleven met veel sportfaciliteiten. Ook het naastgelegen Earnewâld is prima met de boot of fiets te bereiken en de grotere kernen Drachten en Burgum liggen op 15 autominuten afstand.

Wilt u op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact op met de verkoopmakelaars.

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden via: 058 – 233 7 333
Bosma De Witte Makelaars via: 058-2160500
Meer actualiteit