0516 514363
Sinnesicht openhuis

Zaterdag 30 maart: OPEN HUIS nieuwbouw Sinnesicht

15 mrt 2019

Informatiebijeenkomst gezellig wonen in Haulerwijk

Op zaterdag 30 maart is er een Open Huis van het nieuwbouwproject Sinnesicht in Haulerwijk. Hier worden 15 appartementen en 6 bungalows gebouwd. Deze woningen zijn duurzaam (gasloos), energiezuinig en erg comfortabel. ‘’Inmiddels zijn er al diverse woningen verkocht en informeren wij graag geïnteresseerden en toekomstige bewoners over het bouwproject. We gaan onder andere in op de mogelijkheden, de stand van zaken rondom het bouwproject en de voortgang”, aldus Rob van der Hoek van Bouwbedrijf Buiteveld.

“De Open Huis dag vindt plaats op de bouwlocatie en heeft als doel om informatie te verstrekken over de start van de bouw, het bouwproces en aankoopmogelijkheden. De betrokken makelaars (Makelaardij De Smelthe en Pandomo Makelaars) zijn ook aanwezig om alle vragen te beantwoorden betreffende de mogelijkheden. Bovendien kunnen aanwezigen een interieurfilm bekijken waarmee men kan zien hoe ruim en mooi een appartement er aan de binnenzijde uit ziet en hoe de diverse ruimtes zijn”, geeft Rob van der Hoek aan.

U bent van harte welkom op zaterdag 30 maart tussen 11.00 uur en 15.00 uur op de bouwlocatie aan de Splitting en Veenmosstraat te Haulerwijk voor een ‘Open Huis’.

 

 

Meer actualiteit