0516 514363

Officiële opening ’t Paviljoen Heerenveen

4 mrt 2022

Op donderdag 3 maart vond de officiële opening plaats van ’t Paviljoen in Heerenveen. Initiatiefnemer Tiny Oosterman en wethouder Jaap van Veen (Gemeente Heerenveen) mochten als eerste de sleutel in het slot steken van de gemeenschappelijke ruimte en ’t Paviljoen betreden.

Op 3 en 4 maart worden de 8 ruime appartementen opgeleverd. Elk van de appartementen heeft een oppervlakte van 79,5 tot 83 m2, is rolstoeltoegankelijk en heeft een fietsenberging. ’t Paviljoen heeft een gemeenschappelijke ruimte en een gezamenlijke binnentuin. Daarnaast beschikt elk appartement over een ruim terras.

Adjunct-directeur Rob van der Hoek en project coördinator Wilfred Kemper van Bouwbedrijf Buiteveld zijn trots op de realisatie van ’t Paviljoen. Een duurzaam wooninitiatief dat verbinding tussen de bewoners als doel heeft met behoud van privacy.

Dit project is het eerste project van Stichting Hofjeheerenveen. Initiatiefnemers van deze stichting zijn: Tiny Oosterman en Theo Horsten. Zij wilden graag een kleinschalig woonplan, waar mensen met aandacht voor elkaar kunnen wonen. Meer informatie over de stichting vindt u op de website: https://www.hofjeheerenveen.nl/

Meer actualiteit