0516 514363
't Paviljoen Heerenveen

Oplevering ’t Paviljoen Heerenveen

11 mrt 2022

Op vrijdag 4 maart vond de officiële overdracht plaats van ’t Paviljoen in Heerenveen aan de VvE. Een feestelijke gebeurtenis, want iedereen werd hiermee eigenaar van zijn eigen bijzondere appartement. De heer Balcquiere voorzitter van de Vereniging van Eigenaren schreef hier een prachtige recensie over.

 

Het is wel duidelijk dat ’t Paviljoen een bijzonder project is geworden.

Dat het zo mooi is geworden hebben we natuurlijk ook te danken aan Bouwbedrijf Buiteveld. Je voelde dat het ook voor hen een bijzonder project was. We hebben allemaal een heel plezierig contact gehad vooral met Rob en Wilfred, ze waren altijd heel toegankelijk en welwillend, zijn alle afspraken altijd nagekomen en hebben kortom een schitterend gebouw neergezet. Gisteren en vandaag hebben we de overdracht gehad en hebben we kunnen constateren dat het tot in alle details perfect is. Het Paviljoen is een aanwinst voor Heerenveen en natuurlijk voor ons.

Theo en Tiny (initiatiefnemers van ’t Paviljoen) en Bouwbedrijf Buiteveld kunnen er trots op zijn en we willen hen er dan ook hartelijk voor bedanken. Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar alle mensen die achter de schermen hebben gewerkt, wij hebben wel niet zoveel met hen te maken gehad, maar we beseffen wel dat het zonder hen niet mogelijk was geweest.

Als klein blijk van waardering willen we namens de VvE aan Rob en Wilfred een aandenken aanbieden. We hopen dat het een plaatsje krijgt in jullie kantoor, dan kunnen jullie aan toekomstige klanten laten zien wat een bijzondere prestatie jullie hebben geleverd. (Zie onderstaande foto)

Meer actualiteit