0516 514363

Renovatie vakantiebungalow Vakantiepark Norgerberg

25 mrt 2022

In opdracht van Johan en Susan van Rijswijk van Vakantiepark Norgerberg is Bouwbedrijf Buiteveld in december 2021 gestart met de renovatie van een vakantiebungalow. Eigenaren Johan en Susan zijn de afgelopen periode druk bezig geweest, met het vernieuwen en verduurzamen van vakantiebungalows op hun park. Deze renovatie is ook onderdeel van dit proces.

De twee-onder-één kap vakantiebungalow biedt plek aan twee keer zes personen. Is compleet gasloos en wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. ‘Met deze update past de woning binnen de visie die wij voor ons vakantiepark voor ogen hebben,’ aldus Johan van Rijswijk. Naast de upgrade van deze bungalow kunnen de gasten binnenkort ook genieten van buitenwellness faciliteiten bij deze bungalow zoals: een sauna en bubbelbad.

De eigenaren van het vakantiepark zijn tevreden over de samenwerking met Bouwbedrijf Buiteveld. ‘Wij hebben gemerkt dat Buiteveld bovenop het bouwproces heeft gezeten en in het voortraject was het werk heel precies. Daardoor verliep het proces volgens planning.’

Opdrachtgever: Johan van Rijswijk en Susan van Rijswijk van camping en vakantiepark Norgerberg.
Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Buiteveld
Architect: Arnold Venema van VDP Architecten
Installateur: Van Riesen Installatietechniek

Meer actualiteit