0516 514363

Timmerman servicewerk gezocht!

28 jul 2022

Wij zijn op zoek naar een timmerman die uit het juiste hout is gesneden. Ben jij allround in je vak en vind jij het leuk om in bestaande en bewoonde woningen bouwkundig servicewerk te verrichten, dan ben jij de persoon die ons team kan komen versterken.

Als bouwbedrijf werken we voor meerdere woningcorporaties aan hun bestaande woningvoorraad. Daarnaast werken we ook veel in opdracht van particulieren en zorginstanties aan verbouwingen aan hun woning of zorggebouwen.

Als timmerman in het service werk ben je gegarandeerd van een grote mate van verscheidenheid in je werk. Ook sta je in direct contact met bewoners of de klant. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid nodig om een combinatie te kunnen maken tussen je vakmanschap en flexibiliteit in de diversiteit van de klussen.

Bij Bouwbedrijf Buiteveld kom je in een team van professionals die samen aan de slag zijn. Ons motto is: We zijn betrokken bouwers. Die betrokkenheid hebben we in eerste instantie naar elkaar en van daaruit ook naar onze opdrachtgevers en de mensen met wie we werken. Ons bedrijf bestaat komend jaar 100 jaar en we hechten sterk aan de normen en waarden die een familiebedrijf kenmerkt.

Wat bieden wij?

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Gedegen bedrijf met een fijne club mensen, betrokkenheid en goede werksfeer
  • Een salaris dat past bij je functie en volgens de CAO Bouw.

Herken jij je in deze job, of wil je hierin aan de slag gaan, en spreekt de hierboven benoemde betrokkenheid je aan, neem dan contact met ons op.

Je mag bellen met Marja Ballast: 0516-514363, of je kan haar een email schrijven: mballast@buiteveld.nl

We zien graag je reactie!

Meer actualiteit