0516 514363

vacature projectcoördinator

20 mei 2021

We maken bijzondere en mooie projecten. Omdat onze orderportefeuille groeit zoeken we versterking in de vorm van een projectcoördinator (werkvoorbereider / tekenaar).

We zijn geen doorsnee aannemer, nee wij zijn betrokken bouwers bij Bouwbedrijf Buiteveld. Het bedrijf bestaat bijna 100 jaar en we maken bijzondere projecten. Dit doen we met ca 45 collega’s. We zijn nuchtere teamspelers en realiseren samen fraaie werken.

Onze orderportefeuille groeit en daarom zoeken we versterking in de vorm van een projectcoördinator.

Je rol in het team:

Jij pakt het werk op zodra het gegund is. Het is aan jou om het project voor te bereiden voor uitvoering zodat je collega’s buiten er straks veilig en volgens planning mee aan de slag kunnen. Zodat we samen een gewenst eindresultaat behalen. Ondersteuning door en met CAD tekenwerk hoort hierbij.

Je hebt een hoge mate van invloed op de uitvoeringstechniek en de logistiek. Het betrekken van en afstemming krijgen met onderaannemers en leveranciers behoort ook tot je taken. Samen met de uitvoerder en (afhankelijk van de grootte van het werk) de projectleider vorm je het uitvoeringsteam.

Bij Bouwbedrijf Buiteveld hebben we een grote diversiteit van soorten werken. Kijk maar eens op onze website. Hier voelen we ons goed bij en het is met name ook door deze diversiteit dat de dagen om vliegen: geen werk is hetzelfde, geen week is hetzelfde.

Wij zijn opzoek naar een sterke kandidaat met goed verstand van technische projecten. Een afgeronde technische opleiding richting Bouwkunde, gecombineerd met een flinke dosis praktijkervaring is meer dan gewenst. Zo ook het beheersen van Autocad en/of andere CAD tekenpakketten.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Bouwbedrijf Buiteveld is werken bij een trots, betrokken maar ook nuchter en gedegen bedrijf. We maken mooie dingen en gaan voor tevreden opdrachtgevers. Als projectcoördinator krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om van invloed te zijn.  Uiteraard verzorgen wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform UTA cao.

Heb je vragen over deze rol? Neem contact op met ons op. Dat kan via info@buiteveld.nl. Je mag ook bellen met Rob van der Hoek via telefoonnummer 0516-514363.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Meer actualiteit