0516 514363

5 Woningen te Warten

Aan de Hoofdstraat in Warten hebben we in 2017/ 2018 5 woningen gerealiseerd in eigen beheer. Woningbouwvereniging Elkien had in de dorpskern een aantal oude woningen afgebroken en liet het terrein braak liggen, zonder nieuwe plannen. Wij hebben er 2 twee onder één kap woningen en 1 vrijstaande woning ontwikkeld. Passend in het dorp met zadeldaken en de kleur/ stand van de daken is eveneens aangepast aan de bestaande woningdaken in de straat.

De woningen werden in no-time verkocht, waarna met de bouw gestart werd. Van de nieuwe bewoners hebben 4 kopers gekozen voor de straatgerichte variant en 1 voor de tuingerichte variant. Het is zeker een aanwinst voor het dorp Warten geworden!

Energiezuining – gasloos

De woningen hebben een hoge duurzaamheidswaarde; de woning zijn zeer goed geïsoleerd en zijn zeer energiezuinig. Op de daken zijn zonnepanelen aangebracht, waardoor in elektrisch voor eigen gebruik grotendeels zelf wordt voorzien. Één woning is zelfs gasloos; deze woning is voorzien een lucht/water warmtepomp in combinatie met PV-panelen. Alle woningen kunnen als gevolg van het laagtemperatuursysteem in de toekomst moeiteloos overstappen naar gasloos wonen. Dit is het bouwen voor de toekomst.

Vergelijkbare projecten