0516 514363

Sinnesicht Haulerwijk

Gelegen in het levendige dorp Haulerwijk ontwikkelt Bouwbedrijf Buiteveld in samenwerking met HJK architecten en pandomo makelaars het project Sinnesicht bestaande uit 6 bungalows en 15 appartementen. Het complex komt in de directe nabijheid van diverse voorzieningen en winkels.

De comfortabele bungalows en appartementen kenmerken zich door de ruime plattegronden, zijn gasloos en onderhoudsarm.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen worden gasloos uitgevoerd, zijn goed geïsoleerd en volledig verwarmd middels vloerverwarming. Een duurzame luchtwaterpomp in combinatie met een opslagvat verzorgt de verwarming en het warme water. De buitenunit van de warmtepomp wordt op de platte daken geplaatst. De combinatie van ontwerp, isolatie en installatie zal zorgen voor een comfortabele woning, een lage energierekening en een verantwoorde bijdrage aan een duurzame toekomst

Architectuur en uitstraling

Bij de nieuw te ontwikkelen appartementen en bungalows is qua materialisatie en uitstraling aansluiting gezocht bij het naastgelegen zorgcentrum Sinnehiem. Verschillende kleuren metselwerk, diverse wijzes waarop de balkons wel of niet gekoppeld zijn en de afwijkende detaillering van de entree van het appartementencomplex moet een speels beeld opleveren.
Zowel de woningen als de appartementen kennen een ruime woningplattegrond met een grote woonkamer en twee slaapkamers met terras (of balkon; appartementen op de 1e verdieping). Ook beschikken alle wooneenheden over een eigen parkeerplaats. Het gebied tussen de appartementen en de bungalows wordt breed opgezet; de kwaliteit van deze ruimte wordt versterkt door een rustige bestrating en groene erfafscheidingen.

Vergelijkbare projecten